Om oss

Ett förtag med stor passion för bilar

Kral Group AB är ett företag som drivs med stor passion för bilar. Vi vill hjälpa alla generationer att välja bilar och erbjuder alltid leveransklara bilar till förmånliga priser. Alla de bilar vi säljer är noga kontrollerade och testade. Hos oss kan du alltid få till en lyckad bilaffär och tar gärna bilar i inbyte eller som försäljningsuppdrag.

Vi har ett stort fokus på våra kunder och är väldigt serviceinriktade - allt för att våra kunder ska bli nöjda. Med vår hjälp gör du en trygg och säker bilaffär utan krångel. Vi hjälper dig tryggt och säkert genom hela processen och sköter all administration tills pengarna har trillat in på ditt konto.

sälja bil uppsala

Säljer och köper bilar med kunden i fokus

Vi är ett personligt företag med lång erfarenhet och bred kunskap av att sälja bilar och kommer att göra allt för att du ska hitta en bra bil till ett förmånligt pris. Vi har gjort ett stort antal lyckade bilförsäljningar genom åren. Vi köper och säljer de flesta sorters bilar, även avställda och lätt skadade fordon. Kom till oss om du vill göra en trygg och säker bilaffär utan krångel. Vi hjälper dig genom hela processen och sköter allt pappersarbete ända till dess att pengarna har trillat in på ditt konto.

Vi är experten på trygga och säkra bilaffärer