Sälja transportbil

Sälja transportbil - smidiga affärer 

Funderar du på att sälja din transportbil och vill ha en snabb, enkel och smidig affär  - utan en massa krångel? Då är vi företaget för dig.

Vi köper in transportbilar av alla sorter och oavsett om det handlar om en lätt lastbil, en skåpbil eller exempelvis en kylbil så kan vi erbjuda dig en snabb affär och ett bra pris - helt i enlighet med det marknadsvärde din transportbil har.

Vårt stora nätverk och vår geografiska placering i Uppsala och Stockholm gör att vi också har många potentiella köpare av den transportbil du säljer till oss. Det är också en förklaring till varför vi kan erbjuda så pass fina priser som vi gör: vi vet att rätt köpare finns och söker sig till oss. 

Har du en transportbil som du planerar att sälja? Kontakta oss redan idag så bokar vi in en tid för värdering. Välkommen till oss! 


Sälja transportbil - svårt att hitta rätt köpare? 

Det finns definitivt ett värde i att välja att sälja din transportbil till oss. Du kan sälja privat - men då får du också vara beredd på att hårt arbete innan du lyckas sälja din bil. Tyvärr så handlar det ofta om att många personer ringer - dygnet runt - och lämnar skambud, bokar in träffar som de sedan inte dyker upp på eller är allmänt otrevliga. 

Ser man till en försäljning av en transportbil så handlar det dessutom om en begränsad marknad där du ska ha tur att hitta rätt köpare. Väljer du att sälja din transportbil till oss så garanteras du en fri värdering, ett bra pris, pengar direkt i handen och en rakt igenom smidig och enkel affär. 

Alla transportbilar är av värde 

Vi köper de flesta typer av bilar och detta inkluderar även defekta och avställda bilar. Vi kan även ordna med upphämtning av bilar och har du en bil stående i garaget så besöker vi dig, utför en värdering på plats och ger dig ett bud i paritet med marknadsvärdet. Accepterar du budet så får du pengarna direkt via en banköverföring. Vilken bil har du stående i ditt garage? Kontakta oss redan idag så tar vi oss en titt! 

sälja bil uppsala

Sälja transportbil - tips och råd 

Vill du sälja din transportbil och göra det via exempelvis Blocket? I så fall finns det några saker att tänka på som kan ge dig ett bättre pris. Några tips som vi på rak arm kan ge dig ser ut enligt följande: 

Värdera din bil. Se alltid till att få en professionell värdering utförd och utgå från den. Jämför även priser med andra transportbilar av samma modell och lägg dig gärna lite lägre än dessa - om du vill ha en snabbare affär. 

Rekond. Hur din bil ser ut och känns är ofta avgörande för om du lyckas sälja den. Man vill som spekulant känna doften av en ny bil - även om det handlar om en begagnad. Rådet är att du tar hjälp med tvätt av både in- och utsida av din transportbil. Det kostar lite pengar, men det handlar om en riktigt bra investering. 

Fotografera. Fotografera bilen från alla tänkbara vinklar. Finns det några skador så se till att dessa dels anges i annonsen - och dels visas upp via bilder. 

Ärlighet. Se alltid till att vara fullkomligt öppen och ärlig med skicket på din bil. Hur många mil har den gått, finns det skador eller problem och vad finns i övrigt att säga om bilen i fråga. Det är inte schysst att sälja en bil som inte håller den kvalitet man utlovar. 

Vill du ha en väldigt smidig affär så är det bara att slå oss en signal. Att sälja din transportbil till oss ger dig en enkel process, från start till mål. Välkommen! 

Vi hjälper dig att sälja transportbilen utan krångel