Vi köper din bil Uppsala

Vi köper din bil i Uppsala

Är du intresserad av att sälja din bil? Vill du helst slippa en osäker och krånglig privat försäljning?

Välkommen att kontakta oss – vi köper din bil i Uppsala och Stockholm och befriar dig från oseriösa spekulanter och trist pappersarbete.


Kostnadsfri besiktning

Vi erbjuder icke bindande besiktning och värdering av alla bilmärken, inklusive lätt defekta och avställda bilar. Helst ska de vara yngre än 10 år och max ha gått 18 000 mil.

Vi köper din bil i Uppsala med närområde. Hos oss får du all den hjälp du behöver när du vill sälja din bil på ett enkelt och smidigt sätt.

Hos oss behöver du inte ödsla tid med annonsering, krångliga spekulanter och en massa pappersarbete – det tar vi hand om.

Kunniga experter med ett brinnande bilintresse

Anlitar du oss kommer du i kontakt med experter med ett brinnande engagemang och stora kunskaper om bilar. Vår tanke är att vi förenklar hela säljprocessen när vi köper din bil.

Vi värderar din bil – och utan några krav på att du ska sälja den. Det är bara att säga ja eller nej till det pris vi föreslår. När vi besiktigar din bil så dokumenterar vi självklart allt noga - det ska aldrig vara några tveksamheter när vi medverkar till en bilaffär.

sälja bil uppsala

Snabba besked och enkel affär

Krångla inte till det i onödan – vänd dig till oss så köper vi din bil. För det mesta kan vi ha hela affären slutförd inom 24 timmar efter första kontakten.

Har du redan fått ett prisförslag hos en annan bilhandlare som du inte är riktigt nöjd med? Det skadar aldrig att få en ”second opinion” och våra priser motsvarar alltid marknadsvärdet.

Är du intresserad av att sälja bilen till en seriös aktör? Välkommen att kontakta oss – vi köper din bil i Uppsala och Stockholm.

Vi hjälper dig att sälja bilen utan krångel